torsdag, oktober 25, 2007

Jag hade inte behövt göra någon egen analys av väntetiden eftersom våra adoptionsorganisationer är nu hemkomna från Kina och har svar på frågan om hur långa väntetiderna kommer att bli. Citat: "Svaret vi fick av Mme Chu, Vice Director General, är att under förutsättning att antalet barn är konstant, kommer väntetiderna eventuellt att öka till mellan tre och fyra år."

Så min analys om våren 2010 är alltså bekräftad.
Suck!

3 kommentarer:

Siri sa...

Hej!
Tror du verkligen att vi med LID våren 2006 kommer att behöva vänta 3-4 år?? Jag hoppas att vi inte ska det. Det borde väl gälla 2007:orna eller så...

/Siri

Lisa Papaver sa...

Hej Siri, jag gjorde en liten snabb analys där jag jämförde med hur många BB som CCAA lämnat de senaste 6 månaderna. Och ska man utgå från det så verkar det tyvärr stämma...men vi har ju LID i Juni 2006. Och jag räknade med ett uppehåll över OS (men jag har inte räknat med att det ska gå snabbare efter OS som många tror).

Applecore sa...

Tyvärr kan du ha rätt. Årets skörd so far är medel 8 dagar per LID-omgång... Slår man ut det i ett större perspektiv ligger det på 10, men med tanke på att CCAA sagt att 2006 var ett rekordår så vågar jag inte hoppas på mer än 8 dagar i medel per månad.

Hoppas,hoppas jag har fel!