torsdag, mars 20, 2008

Att få barn;
Överlämnandet gick jättebra. Vi hade fått reda på hur det skulle gå till; vi skulle vara i ett ganska tråkigt rum på Civil affairs och barnen skulle komma in med sina nannys. Överlämnandet skulle gå snabbt, ca 5 minuter och sen skulle vi komma tillbaka dagen efter för att skriva klart alla papper och få ställa våra frågor till barnhemspersonalen. Men när vi kom dit så sa vår guide att det redan kommit ett barn! Och när vi kikade in såg vi att det var vår lilla kille. Så vi fick ett jättebra överlämnande, vi fick 15 minuter på oss att prata med nannyn och bekanta oss med lillprinsen innan vi fick honom i våra armar.
Han tog det bra, han är en glad och stark kille och förutom lite sjukdomar i familjen så har allt gått jättebra. Det enda vi undrar över är vem som kallade föräldraledighet för just "ledighet"? :-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jamen, hur kändes det?
Jag fick bära omkring på vår lillkille i en eeeeevighet, kändes det som, innan han slutade sparka och gråta. De första känslorna var alltså ganska svettiga...;) Men det fösta leendet kom redan samma eftermiddag. Min man sade efteråt att DÅ förstod han att detta nog skulle lyckas!

Roligt att läsa om hur det gick för er!

Lycka till!
Hälsningar

Lille skutt

Lisa Papaver sa...

Det var alla känslor på en och samma gång...det var pappa som fick äran att ta honom första stunden, så jag höll på att fota och filma åt de andra paren...omtumlande! Men han log redan efter 10 minuter!